Onze opleidingen

‘Het landelijke kenniscentrum op het gebied van freerunning & parkour.’
Over onze
Opleidingen
De Freerun Basics opleidingen en coachingstrajecten zijn bedoeld voor gepassioneerde freerunners, trainers en/of bestuursleden die streven naar het verzorgen van kwalitatieve, veilige en uitdagende freerun trainingen. Simpelweg door hun leden dag in dag uit de beste ervaring van hun leven mee te willen geven!

Middels onze opleidingen stellen wij trainers in staat om hun kennis op het gebied van freerunning en parkour te vergroten en hun vaardigheden als coach naar het volgende level te tillen. We gaan onder andere terug naar de essentie van bewegen, laten je ervaren wat het ècht betekent om een freerunner te zijn en leren je vervolgens hoe je deze ervaring als coach/organisatie het beste kan overbrengen op jouw doelgroep.

​Door uzelf en/of de docenten/trainers binnen uw organisatie sport-specifiek op te leiden, bij te scholen en te kwalificeren kunt u de uitdagende activiteiten binnen de lessen of trainingen op een professionele wijze inrichten, onderbouwen en verantwoorden naar de buitenwereld. Tevens kunt u zichzelf of uw organisatie met het ‘Freerun Basics certificaat’ onderscheiden van andere sportaanbieders waardoor u sterker in de markt staat en sporters uw organisatie makkelijker kunnen vinden.

De opleidingen zijn los te volgen op verschillende locaties in het land maar kunnen ook intern worden aangeboden en volledig naar eigen wensen en behoeften worden ingericht. Ben je benieuwd wat Freerun Basics voor jou of jouw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis kennismaking en adviesgesprek of lees verder op onze website voor meer informatie over onze diensten.

Move

Voor docenten/trainers die kennis willen maken met de sport en geïnteresseerd zijn in het geven van urban sport lessen.

Urban Skills

Voor enthousiaste urban sporters die zich willen verdiepen in de beginselen van het trainerschap.

Urban Evolution

Voor lesgevers/urban sporters die beschikken over basiskennis en vaardigheden en zich verder willen ontwikkelen als trainer.

Concrete Creator

Voor competente lesgevers/urban sporters die een sterk fundament hebben gebouwd en bereid zijn het grotere spel te spelen.